Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Certificaat
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

receptie
Kantoor
Kantoorgebouw
Team
Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Shanghai Stero
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%
Main Product: testosterone, nandrolone, trenbolone, equipoise, masteron, primobolan, growth hormone, injection via

Co van Shanghai Stero. Ltd is één van de meest professionele farmaceutische tussenpersonenvervaardiging en de exporteurs in China, met rijke ervaringen en rijpe technologie meer meer dan 8 jaar, die producten van grondstoffen aan de speciale aangepaste diensten op volledige waaierproducten, etiketten, flessen en productiemateriaal verstrekken. Onze bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en SGS certificatie overgegaan.

 

Hoofdproducten: Wij specialiseren ons in Anabole Androgen Steroïden, Chemische Synthetische Drugs, Gezondheidszorgproducten, Ruw Steroid Poeder, brouwt het Huis Injecteerbare Steroïden, Menselijke Peptides van het de Groeihormoon, Prohormone, SARMS, Oestrogeenhormonen, Farmaceutische Grondstoffen, sommige van onze hoofd hete producten zoals: Testosteron Enanthate,

Testosteronpropionaat,

Testosteron Cypionate,

Sustanon 250,

17-alpha--methyl-testosteron,

Nandrolone Decanoate,

Nandrolone Phenylpropionate,

Trenboloneacetaat,

Trenbolone Enanthate,

Parabolan,

Boldenone Undecylenate,

Masteron,

Primobolan,

Anavar,

Stanozolol,

Dianabol,

Anadrol,

Mondelinge turinabol,

Nolvadex,

Clomifene,

Tadalafil,

Viagra,

Vardenafil,

CJC 1295,

Melanotan 2,

Igf-1,

Hgh,

Hygetropin,

Benzocaine,

Lidocaine etc.

 

Landen die wij hebben verscheept aan: Ons bedrijf is een Productie, het Werken en Marketing aangezien een Organisch Geheel, wij originele betrouwbare bron zonder de middenmens, uitgevoerde producten over 200kgs elke maand zijn, genietend van een goede reputatie onder klanten zowel in de binnenlandse markt overzee als. Onze huidige hoofdzakelijk markt is Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Canada, Italië, Zweden, Rusland, India, Australië, de Oekraïne, Polen, Spanje, Portugal, Brazilië, Paraguay, de V.A.E, Singapore, Thailand, Nederland, Iran, Zuid-Afrika, en meer.

 

Kwaliteitscontrole: De kwaliteit is ons leven! Ons bedrijf investeert grote Fondsen en Hersenen in het Ontwikkelen van en het Onderzoeken van Producten om de diverse eisen van markt te ontmoeten. Wij hebben eigen professioneel QC het werkteam, HPLC laboratorium, UVspectrofotometer om de producten, honderden tests te analyseren en te controleren die worden gebruikt om zuiverheid, tijdens productie en vóór verzending te bepalen, is elke één van onze producten zeer het strikte professionele testen om de optimale kwaliteit van het product te verzekeren. strikt kwaliteitstest aangaande elke partij om hoogste zuiverheidsproducten vóór levering te waarborgen om de producten van ons bedrijf in de voordelen van de marktconcurrentie te verhogen. Elk van onze producten zijn met de vereisten van FCC, USP, EP en BP in overeenstemming. Met onze jaren van ervaringen, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen en de diverse behoeften van klanten, werden wij goed terugkoppelen van onze klanten, geloven wij dat u ook tevreden met ons zal. Hetzij zijn het ruwe poeder, of de olievloeistof, kwaliteit altijd ons eerste belangrijk ding om te geven.

 

Wij niet alleen verkopen een product, proberen wij om meer cliënten te maken een toegang hebben om hoogste kwaliteits steroid poeder te krijgen. Geen behoefte om zich over het zijn ongerust te maken scammed anymore, zou u uw elk pakket en nooit verlies krijgen als u ons behandelt. U zult weten wij de unieke bron zijn die u hebt gezocht.

Wij zullen inspanningen voortzetten te vorderen, betere producten verstrekken en de diensten, zoeken wij over de hele wereld verdelers van om zaken meer sterker te maken samen, om zich bij ons welkom heten aan te sluiten!

Geschiedenis van Co. van Shanghai Stero R&D, Ltd

 

8 jaar van regelmatige ontwikkeling is de wortelreden van onze vooruitgang, people-oriented maakt de Verdediger menseneinde en horloge. Co. van Shanghai Stero R&D, Ltd elke stap.

 

- 2009, Co. van Shanghai Stero R&D, Ltd werd gebouwd, verkocht hoofdzakelijk farmaceutische chemische producten van China.

 

- 2010, na 1 jaar marktervaring in farmaceutische chemische ingediend, begon Co. van Shanghai Stero R&D, Ltd productiefabriek te bouwen.

 

- jaar van 2011, begon internationale zaken, aan de markten overzee te doen.

 

- Tegen eind 2011, omvatten Onze klanten meer dan 20 landen.

 

- 2012, bereikt een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met een lokaal bedrijf in Amerika.

 

- het jaar van 2014, Verkoop tot 8 miljoen dollar.

 

- 2015, samengewerkt met het lokale beroemde bedrijf in Egypte, leverde ruwe matericals voor hun bedrijven.

 

- 2015, wij opstelling een professioneel team om het onderzoek te doen en succes te krijgen in het produceren van gebeëindigde vloeistof.

 

- Mei 2016, opstelling een onafhankelijk verkoopteam en Inkomen die regelmatig toenemen.

 

Oktober 2016, de producten overgegaane ISO-certificatie van het kwaliteitssysteem.

 

en tegen eind 2016, Annuel-verkoop tot 10 miljoen dollar.

 

- 2017, Onze gehele wereld van de klantendekking.

 

 

De beste Dienst: Ons bedrijf heeft professioneel verkoopteam, is het de dienstdoel geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteit en de doeltreffende diensten, de afzonderlijke dienst om klanten de meerdere te geven die aankoopervaring tevredenstellen. De fabrieksreis is beschikbaar, zijn er vele grote klanten komt aan ons bedrijf voor het opdracht geven van tot elke maand, controleert en bevestigt ons productiecapaciteit, laboratorium en alles, en wij maken goede overeenkomsten.

 

Speciaal pas de Dienst aan: Wij hebben ons eigen steriel laboratorium en technisch team, verlenen de speciale aangepaste diensten vooral op volledige waaier van injectieoliën, etiketten, flessen en productiemateriaal, verstrekken wij technische ondersteuningen wanneer uw productie, en lossen efficiënt snel de problemen op en wanneer het gebeurt.

 

Verpakking & het Verschepen: Professioneel team speciaal voor pakket en verzending, constant zich ontwikkelt in diverse verpakkingsmethodes en goede kanalen om het tarief van de douanepas hoogst te maken, zullen wij de beste geschikte verpakking en het kanaal volgens uw orde en uw land adviseren, en zullen elk pakket die opvolgen tot het veilig aankomt volgen, is de naverkoopdienst beschikbaar, nooit op houdt de dienst! Wij hebben adequate voorraad zodat wij kunnen maken klaar binnen 8 die uren na betaling verpakken wordt bevestigd om elke minuut voor klanten te bewaren.

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Mr. Deca Lee

Tel.: 86-170-98666737

Fax: 86-21-31312884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!