Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOlie Gebaseerd Testosteron

Testosteron Sustanon 250 Olie Gebaseerde Anabole Steroïden voor de Spierbouw

Certificaat
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Testosteron Sustanon 250 Olie Gebaseerde Anabole Steroïden voor de Spierbouw

Grote Afbeelding :  Testosteron Sustanon 250 Olie Gebaseerde Anabole Steroïden voor de Spierbouw

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS , ISO9001 , GMP
Modelnummer: Testosteron Sustanon 250

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Factory Price, Negotiable
Verpakking Details: Vermomd pakket zonodig
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 2000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Testosteron Sustanon 250 BESTE PRIJS: Overeen te komen met Deca Lee
Verpakkingsmethode: vermomd pakket Analyse: 99%
Verschijning: wit poeder levering: Druk koerier uit

Testosteron Sustanon 250 Olie Gebaseerde Anabole Bodybuilding-Steroïden
 
 
Beschrijving
Sustanon 250 is een het testosteronmengsel die van de olieinjectie 4 verschillende testosteronesters, testosteronpropionaat bevatten (30 mg). Testosteron phenylpropionate (60 mg); Testosteron isocaproic zuur (60 mg); Testosteron decanoate (100 mg). Sustanon wordt ontworpen om een snelle uitbreiding van testosteronversie te verstrekken en vereist gewoonlijk één enkele injectie om de 3-4 weken in het klinische plaatsen. Als alle testosteronproducten, is Sustanon 250 een zeer sterke anabole drug, en zijn androgene activiteit is merkbaar. Dit wordt het vaakst gebruikt in het vullen van cycli, die tot een aanzienlijke toename in sterkte en spiermassa leidt.


Sustanon, is het belangrijkste product van testosteron, niet helemaal verschillend van testosteron zelf. Het testosteron wordt verondersteld om de vader van alle anabole steroïden met basisspier de bouwmogelijkheden, zoals affiniteit voor androgen receptoren te zijn, om receptor-afhankelijke wegen te bevorderen betrokken bij de vette verlies en spiergroei. Het testosteron beïnvloedt ook de spiergroei buiten gebieden die gewoonlijk specifiek voor de spiergroei, bijvoorbeeld, bevorderen de synthese van glycogeen zijn.
 


Sustanoncyclus
De cyclus van Sustanon Deca is waarschijnlijk het krachtigst. Er zijn enkele grootste voordelen, maar u zou voorzichtig moeten gebruiken. Een typisch voorbeeld is het geval waar de decompositie van Durabolin 200 mg en Sustanon 250 10 weken bij een dosis 500 mg/week wordt gecirkeld. Een andere is een cyclus van 500 mg/week voor Sustanon 250 en 600 mg/week voor Trenbolone 12 weken.
Als u aan anabole steroïden en de prestatiesverbeteringen nieuw bent, zou u een schone Sustanon eerst altijd moeten in werking stellen 250 cycli. Niet tolereren alle mensen testosteron/steroïden goed, en zij die voor een persoon werken kunnen niet voor een andere persoon werken. Daarom in de eerste cyclus, slechts zou het testosteron moeten worden gebruikt om tolerantie te bepalen. Waarbij, bijwerkingen worden ervaren, is het gemakkelijker om de oorzaak te bepalen.
 


Dosering van Sustanon
De dosering voor medische Sustanon wordt het gemiddelde genomen van bij 250 mg-dosissen om de 3 weken en volgens individuele behoeften gewoonlijk aangepast, aangezien de arts gelooft dat dit noodzakelijk is.
In atletiek en in dozen doende cirkels, begint de meeste beginner sustanins 300 tot 500 mg per week te nemen. Gewoonlijk, wanneer gebruikt samen met andere samenstellingen, is er geen behoefte om de dosis Sustanon voorbij dit gamma te verhogen.
 
De middengebruikers gaan vaak een waaier van 500 tot 750 mg/week in, als Sustanon alleen wordt gebruikt. De middengebruikers blijven vaak in de waaier van 500 mg/week wanneer het gebruiken van andere samenstellingen. Het is geweten dat de deskundigen tot een hoogte van 750 tot 1000 mg per week toenemen, maar dit wordt gewoonlijk slechts gebruikt als Sustanon alleen wordt gebruikt en niet met andere anabole steroïden gebruikt.
 
 
Injecteerbare Flesjes/Flessen

Punten Specificatie
Teststeun 100mg/ml
Test Enan 250mg/ml; 300mg/ml
Testcyp 250mg/ml; 300mg/ml
Testopschorting 100mg/ml
Sustanon 200mg/ml; 250mg/ml; 300mg/ml
Deca 200mg/ml; 250mg/ml
NPP 100mg/ml; 150mg/ml
Equipoise 200mg/ml; 250mg/ml; 300mg/ml
Tren Ace 100mg/ml
Tren Enan 100mg/ml; 200mg/ml
Masteron 100mg/ml; 150mg/ml
Primobolan 100mg/ml
Supertest 450 450mg/ml
Anomass 400 400mg/ml
Ripex 225 225mg/ml
Tritren180 180mg/ml
Tritest 300 300mg/ml
Trideca 300 300mg/ml
Testmengsel 450 450mg/ml

 
 
Sustanon 250 Injectieflessen
.

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Doris

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!