Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOlie Gebaseerd Testosteron

Equipoise Olie Gebaseerde Testosteron Injecteerbare Steroïden Boldenone Undecylenate

Certificaat
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Equipoise Olie Gebaseerde Testosteron Injecteerbare Steroïden Boldenone Undecylenate

Grote Afbeelding :  Equipoise Olie Gebaseerde Testosteron Injecteerbare Steroïden Boldenone Undecylenate

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS , ISO9001 , GMP
Modelnummer: CAS NR.: 13103-34-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Factory Price, Negotiable
Verpakking Details: Vermomd pakket zonodig
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 2000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: boldenone undecylenate Prijs: Negotiable With Deca Lee
Handelsnaam: Equipoise Analyse: 99%
Verschijning: Olieachtige Gele Vloeistof douanepas: Gegarandeerd

Equipoise Olie Gebaseerde Testosteron Injecteerbare Steroïden Boldenone Undecylenate

 

 

Beschrijving

Equipoise is Boldenone met een ether van undecylenate in bijlage aan het. In het bijzonder, is Undecylenate een undecylenic zuur, maar na het binden aan Boldenone wordt het behoorlijk vermeld in chemie als esterband. De toevoeging van deze ester verhoogt het tarief van versie van het hormoon en de halveringstijd ten gunste van een langer versievenster. De belangrijkste reden voor de verhoging van zijn halveringstijd en versie is dat wanneer Boldenone Undecylenate de bloedsomloop, het enzymenwerk ingaat om de verbinding tussen de ether en het hormoon te breken, dat een verschillende hoeveelheid tijd vergt.

 

Het eindresultaat is het feit dat de esters worden verwijderd uit het hormoon door deze enzymen, en het resultaat nadat dat zuivere Boldenon is, die van zijn werk in het lichaam vrij is. Wanneer de Undecylenate-ester zich bij Boldenone aansluit, creërend Boldenone Undecylenate, stijgt de halveringstijd van Boldenone nu tot 14 dagen, die een langzamere versie en een activiteit van het hormoon verstrekken dan het hormoon, anders, zonder deze ether.

 


Dosering van Equipoise
De bodybuilders spuiten gewoonlijk 400-600 milligrammen (milligrammen) van boldenone in undecylenate elke week. De ervaren atleten gaan soms naar hogere dosissen 800 mg per week.

Samen met duurzaamheid en sterkte; Equipoise geeft zeer hoog - kwaliteit van spiermassa. Niettemin, is het geen fast-acting steroïden, en, bijgevolg, is zijn groei langzaam en regelmatig. wegens de zachtheid van de bijwerkingen, kunnen de cycli zeer lang zijn. De gemiddelde cyclus zal 14-18 weken zijn. Sommige bodybuilders werken 20 weken, maar zulk een lange cyclus zal extra voorzorgsmaatregelen en ervaring vergen.

 


Halveringstijd & Opsporing
De halveringstijd van Equipoise is ongeveer 14 dagen, en het vergt ongeveer 6 weken voor de substantie dat van het lichaam moet worden gereinigd. Nochtans, als de meeste geëstrificeerde steroïden, zal boldenone undecylenate in het systeem maximaal 2 jaar blijven. Dit is een andere gelijkenis van equipoiesis met decafases van de evenaar kan in urinemaanden na de laatste injectie, en soms zelfs daarna anderhalf jaar worden gevonden! Derhalve als u aan het smeren van tests wordt onderworpen, equipoise kan niet de beste keus voor u zijn.

 


Conclusie
Equipoise zijn zeer veelzijdige steroïden die voor het zwellen en snijden kunnen worden gebruikt, gestapeld met andere AAS of afzonderlijk. Meestal, voorziet het zeer magere spiermassa van een goede verhoging van sterkte. Dit geeft langzame maar regelmatige resultaten, waarvoor de vrij lange cycli worden vereist. Equipoise zijn zeer veilige steroïden die meer dan fatsoenlijke resultaten geven en zijn zeer veelzijdig. Deze zachtheid maakt equipoise één van de beste opties onder vrouwelijke atleten.

 

 

De hete Lijst van het Verkoopproduct

Steroïdenpoeder Peptides Half afgewerkte olie
Trenboloneacetaat Ghrp-2 de Acetaat van 100mg/ml Trenbolone
Trenbolone Enanthate H176-191 250mg/ml testosteron Enanthate
Testosteron Enanthate Ipamorelin 100mg/ml Masteron
Sustanon 250 Hexarelin 250mg/ml deca-Durabolin
Drostanolonepropionaat Melanotan II 250mg/ml Equipoise
Methenoloneacetaat Triptorelin (GnRH) 100mg/ml Primobolon
Nandrolone Decanoate Sermorelin anavar 50mg/ml
Dianabol Pin-MGF 50mg/ml-winstrol
Anadrol MGF 50mg/ml Dianabol

 

 

Equipoise Injectieflessen

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Doris

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!