Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenScherpe Cyclussteroïden

Steroïden Nandrolone Phenylpropionate CAS 62-90-8 van de Durabolin de Scherpe Cyclus

Certificaat
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Steroïden Nandrolone Phenylpropionate CAS 62-90-8 van de Durabolin de Scherpe Cyclus

Grote Afbeelding :  Steroïden Nandrolone Phenylpropionate CAS 62-90-8 van de Durabolin de Scherpe Cyclus

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS , ISO9001 , GMP
Modelnummer: CAS NR.: 62-90-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Factory Price, Negotiable
Verpakking Details: Vermomd pakket zonodig
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 2000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: nandrolone phenylpropionate Prijs: Negotiable With Deca Lee
Andere Naam: Durabolin Analyse: 99%
Verschijning: Het wit kristalliseert poeder standaard: Ondernemingsnorm

Npp Bodybuilding Hormores van Nandrolone Phenylpropionate van de Durabolin Scherpe Cyclus Steroid

 

 

Beschrijving

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) is een variant van nandrolone phenylpropionate phenylpropionate. Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen wat wij een „dek“ noemen en wat wij „NPP“ noemen. Het verschil is enkel ingewikkeld, hebben de kernenergieinstallaties kortere esters, en in de bederfversie van Nandrolone Durbolin is er een langer „dek“ van de ester. Vele liften hebben geen aanwijzing dat zij geen samenstellingen kunnen gebruiken die korte ethers zijn en zeer dierbaar van zijn. Het enige nadeel is het injectievolume, kan de langere ester van de DE-ester ester eens of twee keer per week worden beheerd, maar de kortere esters zouden elke andere dag of om de 3 dagen moeten worden beheerd.

 


Toepassing
Nandrolone kan voor osteoporose, borstkanker, brandwonden, wond het helen en de groeideficiëntie in kinderen nuttig zijn. In feite, hebben de klinische studies aangetoond dat nandrolone significante regressie in vrouwen met carcinomen veroorzaakt.

 


Eigenschap
Om de andere voordelen te begrijpen om Nandrolone Phenylpropionate te gebruiken, moet u de halveringstijd en zijn betekenis begrijpen. In een notedop, ontwikkelt de kernenergieinstallatie zich snel op het hoogste niveau van het lichaam en wordt sneller als u de injectie tegenhoudt om het uit het lichaam te verwijderen. Anderzijds, neemt het dek oud om wegens een zeer lange ether te ontwikkelen, en in het slechtste geval vergt het tijd om uit het lichaam te stromen. Zo als u wilt blijven en cirkelend minder dan 10 weken een paar cycli willen in werking stellen een jaar, is Deca een slechte keus. Een kernenergieinstallatie is een realistische optie. Deca Durabolin vergt ongeveer zes weken uit het lichaam te krijgen en kan tot 18 maanden worden ontdekt! Terwijl de installatie veel sneller wordt schoongemaakt, zal ik zeer gevoelig zijn, tot 2-3 weken begin, kan het lichaam beginnen terug te krijgen. Het verschil tussen 3 en 4 weken is moeilijk in de behandeling van Nandrolone.

 


Half Life
De halveringstijd van Durabolin is ongeveer 6 dagen, wat vrij langdurig in vergelijking met veel andere steroïden is.

 


Conclusie
Een kernenergieinstallatie kan als een korte ether, zoals deca-durabolin worden beschouwd, maar het is zeer verschillend van steroïden met unieke eigenschappen. Dit is een snellere, snellere en gemakkelijkere versie van Deca, die enigszins veiliger is in termen van bijwerkingen. Aldus, zal NPP een goede toevoeging aan de steroid stapel zijn, vooral als het om wordt ontworpen worden losgemaakt.

 

 

Concurrentievoordelen

Wij zijn fabrikant en betrouwbare leverancier van ruwe steroïden, en het zoeken van oprechte koper om een oude samenwerking tussen bedrijven te vestigen.

1. Goede kwaliteit. Alle producten worden geproduceerd in GMP de omstandigheden volgens Standaardverrichtingsprocedure (SOP), is de kwaliteit gewaarborgd.
2. 99% inklaringstarief. Wij hebben rijke ervaringen in het verschepen van pakket aan de V.S., Australië, het UK, Canada, Brazilië, Rusland, Duitsland, Polen, Mexico, enz.
3. Discrete verpakkingsmethodes. Voor uw veiligheid en om levering te verzekeren zullen alle producten op een discrete manier worden ingepakt om eender welke verdenkingen te verhinderen, zal geen steroïden verwante naam op de pakketten verschijnen.
4. Injecteerbare steroïden. Wij leveren semi gebeëindigde olievloeistof en de gebeëindigde olievloeistof, past de dienst voor u aan.
5. Uitstekende Klantenservice. Om het even welke vraag of twijfel onmiddellijk worden opgelost.

 

 

100% dosisnpp Injectieolie

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Doris

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!