Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenpeptides van het de groeihormoon

PT141 menselijke Peptides van het de Groeihormoon voor verbeteren Seksuele Dysfunctie

Certificaat
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

PT141 menselijke Peptides van het de Groeihormoon voor verbeteren Seksuele Dysfunctie

Grote Afbeelding :  PT141 menselijke Peptides van het de Groeihormoon voor verbeteren Seksuele Dysfunctie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS , ISO9001
Modelnummer: PT141

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Factory Price, Negotiable
Verpakking Details: vermomd pakket
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, Western Union, MoneyGram, T/T
Levering vermogen: 2000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: PT141 Andere Naam: Bremelanotide
Zuiverheid: 99% Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
Verstuur beleid opnieuw: Beschikbaar Functie: Verbeter Seksuele Dysfunctie

PT141 menselijke Peptides van het de Groeihormoon voor verbeteren Seksuele Dysfunctie

 

 

Wat is PT-141?

Bremelanotide of PT-141 zijn de generieke term voor nieuwe onderzoekpeptide voor gebruik in het helpen seksuele dysfunctie bij mensen (erectiele dysfunctie of impotentie) verbeteren evenals het helpen seksuele dysfunctie in vrouwen (seksuele arouseal wanorde) verbeteren. En het is een potentiële remedie voor de behandeling van seksuele dysfunction.specifically, mannelijke erectiele dysfunctie.

 

PT-141 zijn beschikbaar in poedervorm, die u in bacteriostatisch water zult moeten opnieuw samen stellen. Niettemin, praktijk juiste zelf-injectie en verwijderingsmethodes. Als u aan het nieuw bent, vraag de hulp van een arts of een verpleegster op de juiste manier zelf-in te spuiten. U kent waarschijnlijk onderhand de essentieelste gegevens over het wanneer het beslissen als het of niet voor u is. Het samenvatten, het is het beloven peptide wordt gemaakt om u te leveren de resultaten u het verbeteren van uw seksuele wens (vrouwen) of het geven van u duurzamere en hardere bouw zoekt (mensen). Breng terug de brand in uw vertrouwelijke verhouding, voel meer levende en ervaringsjeugdigheid als nooit voorheen.

 

Gebruikt als erectiele dysfunctieoplossing, wordt het gebruikt door mensen die de brand in hun geslachtsleven willen terug brengen in termen van ook het bereiken van steenharde bouw die niet alleen hen tevredenstellen maar hun partners. In het proces, moeten zij nooit een andere medicijnen nemen of de therapie van de hormoonvervanging met het opnieuw kiezen aan hun kant. De studie die zijn gevolgen in termen van seksuele dysfunctie heeft bewezen werd uitgevoerd op laboratoriumratten, waarin de mannelijke ratten met erectiele dysfunctie dit peptide werden gegeven en verbeteringen in termen van seksuele prestaties in vergelijking tot de gecontroleerde groep tentoonstelden, die niet het onderzoekchemische product werd gegeven.

 

 

Hoe de PT-141 Werken

Men gelooft dat het zowel mannelijke als vrouwelijke seksuele problemen kan verbeteren door hun seksuele prestaties en wens te verhogen in het lovemaking. Dit gebeurt omdat het wordt ontdekt om mPOA terminals in de hersenen van ratten te bevorderen. Deze actie leidde de onderzoekchemici in het identificeren van het als een machtige stimulator van het deel van die hersenen, die de dopamine hormonen kan activeren dat gebeurt om een belangrijke rol in seksuele motivatie te spelen. Wat is dopamine? Gekend als samenstelling in het lichaam, functioneert het als een neurotransmitter die prestaties bevordert. Wat met lage niveaus van dopamine in de hersenen gebeurt is dat er laag libido zal zijn, dat kan in de hersenen worden gevonden veroorzaakt. Zo door die met lage dopamine niveaus tegenover die met een gezond niveau te vergelijken, is de laatstgenoemde beter in termen van het krijgen in ontwaken en het hebben van wens, zoals die door de neurotransmitters van hun hersenen wordt vergemakkelijkt. Zonder zelfs het zeggen, kunnen de mensen laag libido behandelen door neurotransmitterkwesties te behandelen en zulke omvatten lage niveaus van dopamine, serotonine en testosteron.

 

Met PT141-peptide, kunt u het probleem aangaande seksuele dysfunctie aanpakken, of u een man of een vrouw die aan het lijden bent, maar dat is als u gaat nadenken gebruikend het voor zich. Gebaseerd op overzichten, vinden de gebruikers peptide voordelig, voortvloeiend aan hoge vraag naar het op de markt.

 

 

PT-141 beeld

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Doris

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!