Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Met vele jaren van ervaringen, geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectiemateriaal. Shanghai Stero heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van 8 jaar van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld.

   

  Onze fabriek veroorzaakt de Integrerende farmaceutische tussenpersonen van R&D, chemische grondstoffen, chemische antisepsis, meer dan 300 soorten producten, hoofdzakelijk kwaliteit en technologieinhoud op het binnenlandse geavanceerde niveau.

 • OEM / ODM

  wij hebben hoge normen en strenge eisen aan de producten.

 • R & D

  wij hebben een speciaal en professioneel R&D-te steunen team variëren taken, is het bevat drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, Proeffabriek, en Kwaliteitsonderzoek, respectievelijk.

   

   

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Mr. Deca Lee

Tel.: 86-170-98666737

Fax: 86-21-31312884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!